Фолклорна танцова формация „Асти денс”

ФТФ „АСТИ ДЕНС” е създадена през 2014г. от хореографа и ръководител Николай Бояджиев. Формацията започва своята дейност със състав едва от 4-ма танцьори, като взема участие предимно в сватбени тържества и фирмени партита. Днес, близо 10 години по-късно, танцовата формация се състои от завиден набор талантливи танцьори, а нашата празнична фолклорна програма се е развила многократно и е станала част от редица събития – концерти, събори, абитуриентски балове, корпоративни партита, банкети, кръщенета, рождени и имени дни,  сбирки в заведения, коледни базари и великденски концерти, новогодишни партита, откривания, общински събори, спектакли. Към днешна дата формацията е работила с изпълнителни на народна музика от цялата страна, но съвместната ни дейност с нашите певици са това, което ни отличава от всички останали. Сорина Богомилова и Анна Асенова са познати и обичани имена, а песенно-танцовата програма, която представяме заедно, е достигнала съвършен вид. Ние знаем идеално какво се харесва на гостите на всяко събитие и с плам и усмивка взаимодействаме с тях, за да се забавляваме заедно, а що се отнася до организацията – винаги сме насреща да създадем индивидуалния продукт, който търсите.

За запитвания относно нашата празнична програма и участия, моля, попълнете контактната форма или се свържете с нас на телефон 0876120081

Сватби

За вашият специален ден ФТФ Асти Денс може да предложи фолклорна песенно-танцова програма със средна продължителност от 30 мин., състояща се от песни на живо с една от нашите певици, танци, хора с гостите. По ваше желание можем да включим кумова ръченица, въвеждане на булката и младоженеца, традиции от българската народна сватба по ваш избор, обичаят „люлка”. През последните години сме развили до съвършенство нашата програма, знаем идеално какво се харесва на гостите на вашето събитие и с много усмивки и професионализъм можем да се превърнем във вашата добавка за перфектен сватбен ден. За богатство на програмата можем да включим изпълнение на живо на гайда, тъпан и др. За повече информация можете да се свържете на посочените телефони.

Ако искате да включите други автентични ритуали във вашия празник, различни от чупене на питка, кумова ръченица, ритане на менче и захранване, можете да ни потърсите за съдействие, тъй като имаме опит в организацията на традиционни сватбени тържества. Вижте тук.

,

Частни партита

За вашият рожден ден, имен ден, кръщене или друг семеен празник, както и за всяка ваша сбирка, на която искате да се позабавлявате с нашата фолклорна програма, можете да ни потърсите на телефон 0876120081 или чрез контактната форма. Ние ще ви предложим танци и песни от цяла България, хороводни ритми и добро настроение, ще се заловим заедно на хорото и ще попеем любими български песни.

Събори

През последните години ФТФ Асти Денс се е включила в редица събори в различни общини в България. За вашият празник, ден на града, събор или концерт по случай Коледа, Великден или Нова Година можем да предложим концертна програма с продължителност над 1 час, която е изпълнена с разнообразни изпълнения – песни на живо от цяла България в изпълнение на нашите основни солисти Анна Асенова и Сорина Богомилова, сценични танци на формацията и включване на публиката в общо хоро, музикални изпълнения на гайда и тъпан на живо, озвучаване на събитието и др. Ако искате да ви съдействаме и с друга част от вашето събитие можете да погледнете и графата Цялостна организация на събитие или да ни се обадите на телефон 0876120081.

Фирмени партита

Ако сте на път да организирате поредното фирмено парти, но искате да внесете допълнителна емоция, нашата формация с удоволствие ще ви съдейства. Ние сме били част от редица мероприятия – корпоративни партита, банкети, посрещане на чуждестранни партньори, откриване на форуми и вериги магазини и др., и с огледа на близо 10-годишния ни опит сме изградили забавна и интересна програма за подобен род събития. С нашите услуги ще внесете българския дух и ритъм в своето парти, а ние ще се погрижим за доброто ви настроение и за това и вие да заиграете заедно с нас най-популярните и обичани български хора. Ние можем да ви предложим първокласна програма, която да представите пред чуждестранните си партньори, изпълнена на живо от певци и танцьори, подкрепена с изпълнение на гайда и тъпан по ваше желание. Можете да се свържете с нас на телефон 0876120081 или чрез контактната форма. Ние сме отворени и към всякакви идеи за включване от ваша страна в купона и забавлението, включително да проведем уъркшоп по български народни танци.

Участие в заведение

През последните години ФТФ Асти Денс е натрупала опит в партньорските отношения с различни заведения и ресторанти, които се доверяват редовно на нашите услуги да бъдем основна част от вечерната им програма или да добавим нотка българско в балканските им вечери. Нашите изпълнения са винаги на живо, танците са изпълнени с настроение и професионализъм, гостите на заведението са включени в общи хора и танци. Ние можем да ви съдействаме с техника, озвучение и DJ, ако имате необходимост, както и да ви предложим включването в програмата на гайдари, музиканти и други изпълнители. За специални събития като сватби, абитуриентски балове, кръщенета и др. формацията има специални програми, които отговарят на типа събитие. Ние сме отворени и за продължително партньорство и редовни участия на преференциални цени. За допълнителна информация и свободни дати можете да се свържете с нас на телефон 0876120081 или чрез контактната форма.

Концерти

ФТФ Асти Денс има опит в организирането на самостоятелни концерти, както и в участието в концертни програми на други изпълнители – представяния и промоции на албуми, участия на концерти в различни общини в България, откриване на събития и форуми и др. Ние сме отворени за работа с различни изпълнители и участие в турнета, за които разработваме специални хореографии, базирани на текста и замисъла на музикалното произведение. Нашата цел е създаване на красив и траен краен продукт и реализацията му на сцена.

Видеоклипове

Ако сте на път да заснемете собствен видеоклип на песен или рекламен видеоклип, ние сме насреща да изработим с вас професионално и отлично изглеждащ продукт. Нашият хореограф Николай Бояджиев ще изработи специално за вас хореография на песента според смисъла на текста и търсения сценичен ефект, а танцьорите от формацията ще изпълнят точно и професионално танца в деня на снимките. Ние имаме опит пред камера и знаем как се работи с режисьори, как се организира заснемането – къде да застанем и какво да правим. Доверете ни се в частта танц и постановка за създаване на вашия видеоклип. Ние имаме необходимите костюми и реквизит за реализиране на различни идеи. Можете да се свържете с нас на телефон 0876120081 или чрез контактната форма.

Цялостна организация на събитие

Ако сте община, агенция или частно лице, което има празник или юбилей, и искате да организирате събитие, в което да има много музика, песни, танци, хора и забавление, за което да се говори дълго след това, можете да се свържете с нас за съдействие. Ние можем да ви свържем с певци, певици, музиканти, оркестър, гайдари и тъпанджии и други наши колеги. Също така можем да ви помогнем за организацията на озвучение, осветление, DJ и други важни компоненти за едно събитие. В линка Партньори можете да разгледате и да се свържете свободно с наши колеги, които се занимават с фолклор, музика, различен тип танци, озвучение или водене на събития. За повече информация и цени можете да ни потърсите на телефон 0876120081 или чрез контактната форма, а ние с удоволствие ще ви съдействаме с опит и контакти.