Традиционна българска сватба

През последните години в България се забелязва тенденция на връщане към корена и търсене на разнообразни автентични ритуали, които да станат част от сватбеното тържество и да се доближат до традиционната българска сватба. Появиха се клипове в интернет пространството на сватби, издържани в традиционен стил, младоженци и гости в народни носии, трапеза на поляната и извеждане на булката на кон и с песен.

Всеки етнографски регион се отличава с ритуали, изградили се през вековете според местната народопсихология и увенчали сватбения ден на поколения преди нас. Българската традиция е особено богата на сватбени ритуали, песни за извеждане и за трапеза, сватбени мелодии и текстове, представящи мистиката и сериозността на ритуала.

Ако имате желание да добавите към своята сватба духа и мистиката на предците ни, можете да се свържете с нас, а ние с всички сили ще ви съдействаме за намиране на правилната концепция за вашият ден и ще ви подадем необходимата информация за правилно изпълнение на ритуалите, които да се впишат във вашата фолклорна сватба. Разполагаме и с богат набор от костюми и реквизит, които можем да си предоставим и да допълним автентичното изживяване. Потърсете ни на телефон 0876120081 или чрез контактната форма.

Организация на изнесена (сватбена или не) фотосесия с фоклорни мотиви

Ако сте решили да организирате изнесена фотосесия с тематика „традиционна българска сватба”, значи сте попаднали на точното място. Ние разполагаме с костюми и реквизит, така необходими за създаване на традиционната атмосфера на една етно сватба, на която да се почувствате свързани с корените си и да се потопите в магията на българския си корен. Ще ви помогнем да облечете традиционни костюми и да застанете в най-подходящите пози, които да пресъздадат точно сватбената обредност на нашите предци. Не се колебайте и ни потърсете за съдействие, а защо не и за реализиране на вашите собствени идеи.

Ако пък мислите, че една семейна фотосесия, заредена с българския дух, е прекрасен подарък за вас и вашите близки, не сте сгрешили. Резултатът ще бъде скъп спомен за поколенията. Ние можем да съдействаме с наем на костюми за малки и големи, избор на подходящ терен и фотограф. За запитвания се свържете с нас на телефон 0876120081 или чрез контактната форма.

Наем на народни носии

Асти Денс предлага под наем автентични фолклорни носии и традиционни фолклорни костюми (нови) за вашата фотосесия, сватба, въвеждане с питка, видеоклип или друга необходимост. За запитване и повече информация може да се свържете с нас на телефон 0876120081 или чрез контактната форма.

Озвучаване на събития

През последните години екипа на Асти Денс започна да предлага и озвучаване на събития със собствена техника. Ако заведението, в което празнувате, няма добро озвучение, или пък имате нужда от озвучаване за няколко часа на фирмено събитие или друг повод, можете да ни потърсите и да ви предложим най-добрия вариант. Ако изберете нашата музикално-танцова програма за нестандартен или открит терен ние можем да донесем собствена техника. За по мащабни събития можем да ви свържем с наши колеги, с които работим през годините и имат необходимото оборудване, знание и умения да създадат неповторима обстановка на вашето събитие (DJ, водещ на сватба, осветление, оркестър и др.)